fbpx

Kookworkshop Sharing is caring, Leuven

Woonzorgcentrum Ter Vlierbeke Rustoordlaan 3, Kessel-Lo, Vlaams-Brabant, België

Dat geldt niet alleen voor sociale media. Ook eten delen met vrienden en familie is een manier van je appreciatie te tonen voor deze mensen. En daar draait de workshop om: welke vegan gerechten zijn ideaal om te presenteren aan mijn gasten? Geen doordeweekse gerechten, maar ook geen feestelijk 4-gangenmenu. Een mooie middenweg waar je […]

€20 – €30

Vegan Van Ver & Vanier

Foodies Arena Eedverbondkaai 242, Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

Breng de wereld op je bord met lokale groentjes! Een letterlijke meltingpot van culturen. koraalzwam bhaji (India) / siciliaanse prei&pasta schotel/ hummus kawarma met gegrilde asperges in za’atar / Indonesische rendang met belgische patat / Griekse spanakopita met spinazie en zelfgemaakte fetakaas/ rabarber en oesterzwam ceviche (Peru)

€56

Vegan Street Festival

Napoleonkaai Napoleonkaai, Antwerpen, Antwerpen, België

STREET FOOD • VEGAN MARKET • MUSIC • TALKS Line-up ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ PALAIS • GOVEG • KARITCARE • BAZAAR DELUXE • COSY GREEN • THE VEXICAN • NADUAH • VEGAN VIBES • BULGURBOWL • VIVA VEGA • CARROT & KALE • PAD & STOEL • NINA FOOD TRUCK • LUMABELLE • DE GROENE NOMADE • THE […]

Kookworkshop Vegan Russisch Gent

Veggiehuis Steendam 84, Gent, Oost-Vlaanderen, België

De Russische keuken altijd al eens willen ontdekken? Dat kan in deze workshop! Kooklesgever Ekaterina is Russische en loodst je in deze workshop doorheen verschillende gerechten waaronder gevulde ravioli's met vegan kaassaus. Samen maken we een 5-tal gerechten, alleen de vodka laten we achterwege. Приятного аппетита (eet smakelijk)  Niet-leden: €30 EVA-leden: €20

€20 – €30

Kookworkshop Wereldkeuken

Veggiehuis Steendam 84, Gent, Oost-Vlaanderen, België

Experimenteer jij ook graag met nieuwe smaken? In deze workshop laten we de klassieke, Vlaamse keuken achterwege! Je ontdekt gerechten van over de hele wereld. Wat dacht je van een lekkere Marokkaans geïnspireerde tajine met seizoensgroenten? Of een Vietnamees gerecht met kokos en gember? We maken een 5-tal plantaardige gerechten die je doen wegdromen en […]

€20 – €30

Green screen: The Last Pig

Filmhuis Mechelen Minderbroedersgang 5, Mechelen, Antwerpen, Belgium

Deze GREEN SCREEN-vertoning wordt gevolgd door een nabespreking en Q&A met Stijn Bruers, doctor in de moraalfilosofie en natuurkunde, en oprichter van Effectief Altruïsme: Vlaanderen. Voor The Last Pig volgde regisseuse Allison Argo een jaar lang varkenskweker Bob Comis op zijn boerderij in upstate New York. Comis is geen industriële fokker die zijn beesten in dieronvriendelijke hokken propt, […]

€1 – €6

Kookworkshop Try Vegan, Aalst

Ontmoetingshuis De Brug Hertshage 11-19, Aalst, Oost-Vlaanderen

Maak kennis met de plantaardige keuken via lekkere en gemakkelijke recepten. Ontdek nieuwe ingrediënten en leer hoe veelzijdig en verrukkelijk de plantaardige keuken kan zijn. We gaan aan de slag in kleine groepjes en bereiden een eenvoudig vegan menu, dat we daarna samen verorberen. Niet-leden: €30 EVA-leden: €20

€20 – €30

Healthy planet & healthy people

Foodies Arena Eedverbondkaai 242, Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

Via de Vegan Vanier workshopreeks kan je ontdekken hoe makkelijk, gezond én lekker het is om plantaardig en lokaal te koken. Vaker plantaardiger eten is vaak niet alleen beter voor de dieren en het milieu, maar het kan ook een positieve impact hebben op jouw gezondheid! Als je het juist toepast. Tijdens deze workshop gaan […]

€56

ontdek veganisme in de Nigeriaanse keuken

Foodies Arena Eedverbondkaai 242, Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

Vegan en fan van de Afrikaanse keuken, maar heb je absoluut geen idee waar te beginnen? Of gewoon interesse om met plantaardige ingrediënten een heerlijke Nigeriaanse maaltijd op tafel te zetten? Look no further! Denk aan zoete aardappel, linzen en zoveel meer! Kostprijs: €56

€56

Vegan voor horeca

Foodies Arena Eedverbondkaai 242, Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

wil je graag meer vegan gerechten op jouw menukaart, maar weet je niet goed waar te beginnen? Kreeg je een klassieke koksopleiding en wil je dit graag aanvullen met een hedendaagse groenteninsteek? Dan is deze workshop iets voor jou! 2 originele voorgerechtjes: rode biet arancini met kruidenslaatje, zwarte olijf remoulade en pistache dukkah & oesterzwam […]

€71