Bezig met het laden van Events

« Alle Events

Gratis webinar en persoonlijke Q&A met kookinspiratie Julius Fiedler

27 november:19:00 - 20:00

Vegan mag dan een modern woord zijn, het idee om zonder dierlijke producten te koken is eeuwenoud. Overal ter wereld bestaan gerechten die van nature plantaardig zijn: eenvoudig, voedzaam en vol smaak. Daar draait Naturally Vegan (2025), het nieuwe kookboek van Julius Fiedler, om, precies zoals hij dat ook online deelt met zijn volgers.

Tijdens deze Q&A ontdek je:

  • Hoe Julius met Baking Hermann uitgroeide tot een vaste waarde in de online foodwereld.
  • Het verhaal achter zijn eerste kookboek Naturally Vegan (2025) en de wereldwijde inspiratie erachter.
  • Praktische tips om traditioneel plantaardig te koken, zonder vervangproducten.

Kortom: een smaakvolle avond met een chef die bewijst dat vegan koken draait om traditie, eenvoud en passie voor eten.

Inschrijven kan via deze link!

Details

Organisator

  • BE Vegan

Locatie

  • Online