fbpx

WAT IS
TRY VEGAN?

Hoe werkt het?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om minder dierlijke producten te eten. Met Try Vegan willen we je inspireren om een vegan ontdekkingstocht te ondernemen in november. Want om te weten hoe makkelijk en lekker vegan is, moet je het gewoon eens uitproberen!

Wat mag je van ons verwachten?

Je deelname is volledig gratis. Voor de start krijg je van ons een Vegan Startersgids met het eerste weekmenu en nuttige tips om van jouw Try Vegan een succes te maken. Vanaf november ontvang je 3x per week een nieuwsbrief boordevol inspiratie, recepten en tips om aan de slag te gaan. We bundelen alle praktische informatie, stellen weekmenu’s op en beantwoorden al je vragen. Zo spaar je opzoekwerk! Bovendien maak je ook elke week kans op leuke prijzen. Onze bijhorende socialemediakanalen op Facebook en Instagram doen er nog een schep motivatie en inspiratie bovenop. Samen met de andere deelnemers kan je er tips uitwisselen, vragen stellen en inspiratie op doen.

Waarom een maand? 

Uit onderzoek blijkt dat 30 dagen de ideale periode is om jezelf nieuwe eetgewoontes aan te leren. Uiteraard bepaal je volledig voor jezelf welke uitdaging je wil aangaan. Of je nu gewoon wat vaker plantaardig wil eten of graag een maand volledig vegan uittest, met onze begeleiding breng je jouw uitdaging tot een goed einde!

 

Ik vond dit een heel leuk initiatief, ik heb veel inspiratie opgedaan over vegan koken en vegan producten leren kennen. Ik zou het zo opnieuw doen!

Try Vegan deelnemer 2019

SCHRIJF JE NU GRATIS IN
wat is try vegan